Manual sony lbt v701. SONY SERVICE MANUAL 2019-02-04

Manual sony lbt v701 Rating: 6,2/10 520 reviews

SONY SERVICE MANUAL

manual sony lbt v701

However, my parents are having their house remodelled and they have an old Technics hi-fi don't know model number , which they bought just after I got my Sony and paid about £1000 for. Moderators may remove posts at their discretion. Rákötöttem az 5V-os kimenetre és innentől a mostani hiba lépett fel. Ezt meg is csináltam és tettem bele egy 8cm -es 12V os ventilátort. A lot of questions have already been answered in the past, often comprehensively. Which will probably give the better sound? A description of the headphones must be included, including thoughts on sound, build, and fit.

Next

[es]

manual sony lbt v701

Van ezzel kapcsolatban tapasztalata valakinek? I recently became interested in hi fi audio and headphones particularly. Leírom ,hogy mi is történt ,mert tudom ,hogy én rontottam el de ,viszont szeretném megjavítani mert nagyon a szívemhez nőtt mert nagyon szépen szól. Na itt rontottam el mert úgy gondoltam ,hogy átkötöm a 12v helyett elég lesz neki 5V- is. Valami nem stimmel az autórádión az antennarésznél szerintem. Ha valakinek van ötlete azt megköszönném. Ha nem szól akkor egyszerűen nem fog semmit.

Next

Is this Sony LBT

manual sony lbt v701

Volna itt a fent említett autórádió ami a nagyszüleimé. Many thanks in advance, Matthew. Előre is köszönöm mindenkinek aki tud nekem segíteni. Előre is köszi a segítséget. .

Next

[es]

manual sony lbt v701

It's really only a tide-me-over until next year but I might as well use the better or least-worstas the case may be, as I realise both are very old systems equipment. If you made a post to that is in accordance with our rules as listed above, and it doesn't seem to appear on the front page, please. Comparison posts will be allowed as per moderators discretion. Olyan gondja volna amit nem tudom mitől van, hogy hol szól a rádió hol nem. Üdv, Zoli Kedves szervizes kollégák! Before posting, please consider using the search function. They are planning to dump the Technics hifi as it will no longer fit in with their new surroundings and said I can have it if I want. Rákötöttem a 12V-os kimenetre nem is volt vele gond ,hazavittem 1 filmet meg is néztem vele és tökéletes volt ,csak az zavart ,hogy nagyon hallani lehetett a venti hangját.

Next

[es]

manual sony lbt v701

Annyit vettem észre hogyha a 8 as lábat lebegtetem akkor a védelem nem tilt de hangot nem tudtam kicsikarni belőle. If this is your first visit to our community, please familiarize yourself with the all content in this sidebar - as it will make your stay more pleasant. Passzív elemeket jónak mérem táp után +-15V rendben van előersítőnél zárlatot nem mérek. You are also encouraged to check the menu at the top of the screen, containing links for further learning, past discussions, and to a number of audio-friendly subreddits. The Sony or the Technics? Méregettem és hibásnak találtam a 7812 a lapon kicseréltem és utána a hiba még mindig adott csak annyi előrelépés van ,hogy a csatolt képen bekarikáztam a R736-os 1kohm-os ellenállás el kezdett füstölni és nem tudom ,hogy mi okozhatja ezt. Low-effort posts will also be removed at the discretion of the moderators.

Next

SONY LBT

manual sony lbt v701

Opciós ellenállásokat nem találtam benne, processzorok megegyezőek, de valahogy biztosan lehet konfigurálni. So, my question is: What stereo do I keep? I hope someone can offer some advice. Végfok nélkül védelem nem tílt a relé kapcsol. I'm still a noob, would an equalizer even be useful? Other headphone related images such as memes and wallpapers are allowed at the discretion of the moderators. Az volna a kérdésem hogy mi lehet ez, vagy hol tudok elindulni a probléma felkutatásában?? Ebben szeretnék tanácsot illetve segítséget kérni tőletek. It has hardly ever been used.

Next

Is this Sony LBT

manual sony lbt v701

Végfok berakása után a két kimeneten tápfesz. If you're showing off your gear, the image must show the actual equipment, no solo pictures of boxes. Először is olyat produkált ,hogy 5. Sziasztok, A fent említett erősítő hibakeresésében kérnék segítséget. Olyan mintha az autóantennával volna gondd, de nem azzal van.

Next

SONY TA

manual sony lbt v701

. . . . . .

Next

Sony HCD

manual sony lbt v701

. . . . . . .

Next